Je bent hier Home » Over ons

Wij zijn ervaren
IT- en AFAS-specialisten!

Improvit bestaat uit een team van gedreven professionals. Ieder vanuit zijn eigen specialisatie maar gericht op dat ene doel: voor de klant het maximale uit AFAS Profit te halen.

Wij helpen iedere dag AFAS-klanten verder met het realiseren van hun doelen. Dit doen we door onze kennis en ervaringen op het gebied van procesverbeteringen, koppelingen en software ontwikkeling te combineren. Graag stellen we ons aan u voor. Wij zijn improvit, AFAS specialisten.

We merkten dat veel AFAS-klanten behoefte hebben aan oplossingen in combinatie met AFAS.

Rutger Lokhorst - improvit

‘We merkten dat veel AFAS-klanten behoefte hebben aan oplossingen in combinatie met AFAS. Denk aan koppelingen en maatwerk-apps. Laat dit juist onze kracht zijn. Dit is de reden waarom we improvit zijn gestart’

Ieder van ons heeft zijn eigen focusgebied, denk aan procesmanagement, ICT consultancy, software-ontwikkelingen en koppelingen. Deze mix van competenties maakt ons een complete partij. We kunnen voor een klant daardoor echt toegevoegde waarde leveren.

Verschillende invalshoeken, hetzelfde doel. Dat is onze kracht, dat maakt ons uniek.

Met welke AFAS uitdaging
kunnen wij je helpen?

Daag ons uit, daar houden we van. Maak een afspraak met een van onze consultants, we denken graag met je mee. Vul je gegevens in, dan nemen we contact op!