U bevindt zich hier: Over ons
Over ons

Over ons

Ervaren ICT-professionals en business consultants

Improvit bestaat uit een team van gedreven professionals. Ieder vanuit zijn eigen specialisatie maar gericht op dat ene doel: voor de klant het maximale uit de AFAS software halen.

Wij helpen iedere dag AFAS-klanten verder met het realiseren van hun doelen. Dit doen we door onze kennis en ervaringen op het gebied van procesverbeteringen, koppelingen en software ontwikkeling te combineren. Graag stellen we ons aan u voor. Wij zijn improvit, AFAS specialisten.

 

Logo ImprovIT
Meer over ons
'We merkten dat veel AFAS-klanten behoefte hebben aan oplossingen in combinatie met AFAS. Denk aan koppelingen en maatwerk-apps. Laat dit juist onze kracht zijn. Dit is de reden waarom we improvit zijn gestart.'
Ontstaan

In het verleden hebben we als team binnen een aantal ondernemingen samen gewerkt. Vanuit deze tijd is het idee ontstaan om een eigen onderneming te starten. Met de kennis die we opgedaan hebben kunnen we ook andere ondernemingen helpen.

Onze kracht

Ieder van ons heeft zijn eigen focusgebied, denk aan procesmanagement, ICT consultancy, software-ontwikkelingen en koppelingen. Deze mix van competenties maakt ons een complete partij. We kunnen voor een klant daardoor echt toegevoegde waarde leveren door een totaal oplossing neer te zetten.

De kracht van een team. Twee weten meer dan één. Verschillende invalshoeken, hetzelfde doel. Dat is onze kracht. Dat maakt ons uniek.
Vacature
PHP Software Developer
Datum 12.12.2018 | Geplaatst door Rutger | Facebook Twitter

Ben jij een leergierige developer, die al wat ervaring heeft met PHP/Javascript en de frameworks Laravel en AngularJS? Wil jij groeien in een bedrijf dat aandacht heeft voor jou en jouw kennis en kunde? Dan zijn wij een leuk bedrijf voor je. Bij improvit kun je rekenen op een open, sociale sfeer, goede begeleiding, flexibiliteit en een hoop plezier. Bekijk vacature »

Vacature
Ervaren Business Consultant ( Fulltime )
Datum 12.12.2018 | Geplaatst door Rutger | Facebook Twitter

Samen met de klant op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem en vervolgens een passende oplossing implementeren. Daar wordt je blij van. Natuurlijk heb je affiniteit met processen en software oplossingen en werk je op HBO-niveau. Jij weet als geen ander de brug te slaan tussen business en IT. Bekijk vacature »

Vacature
Junior PHP software developer (fulltime)
Datum 12.12.2018 | Geplaatst door Rutger | Facebook Twitter

Als Junior PHP-ontwikkelaar werk je de ene dag aan moderne applicaties voor onze klanten. De volgende dag ontwikkel je een maatwerk koppeling. Dit alles in nauwe samenwerking met de klant en onze business consultants. Bekijk vacature »

scrollTop