Kopppel AFAS met jouw andere software

improvit is de specialist op het gebied van AFAS koppelingen. Bekijk hieronder of er al een standaard koppeling is voor jouw pakket. Staat de door jouw gezochte AFAS koppeling er niet tussen? Dan is het mogelijk om een maatwerk koppeling te bouwen. Neem hiervoor ook contact met ons op.

Zo werken wij

Alle koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform. Na de oplevering krijg je toegang tot dit platform.
Achter de schermen monitoren we jouw koppeling realtime en informeren wij jou waar nodig.

Een standaard koppeling wordt geleverd tegen een eenmalig instapbedrag en een maandelijks bedrag. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus bij ons geen langlopende contracten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze AFAS koppelingen?

Telefoon:

0341 23 21 21

Neem contact op

Prijsindicatie aanvragen
Geautoriseerd AFAS partner
Eigen koppelplatform
200 koppelingen gemaakt
Professionele support

Maak kennis met ons koppelingsplatform

Alle koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform. Nadat de oplevering krijg je toegang tot dit platform. Hier kun je bijvoorbeeld de status volgen en inzicht krijgen in eventuele foutmeldingen. Ook kunnen wij proactief een notificatie per e-mail versturen. Achter de schermen monitoren we uw koppeling realtime en informeren we jou waar nodig.

De voordelen van ons platform

  • Geen technische kennis noodzakelijk
  • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
  • Proactieve monitoring door improvit
  • Onderhoud en doorontwikkeling
  • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen

Een standaard koppeling wordt geleverd tegen een eenmalig instapbedrag en een maandelijks bedrag. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus geen langlopende contracten.

Bovenstaande koppelingen met AFAS Profit worden inmiddels standaard aangeboden. Dit aanbod wordt continu uitgebreid. Staat jouuw gewenste koppeling er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden!

Prijsindicatie aanvragen

Wat is een AFAS koppeling?

Een AFAS koppeling zorgt ervoor dat er data van en naar AFAS kan worden gestuurd vanuit een ander softwarepakket. AFAS koppelingen werken met connectoren. Het is mogelijk om deze connectoren zelf aan te maken in AFAS Profit, maar dit kan vrij technisch zijn. Wij ontzorgen je graag op dit gebied.

 

Een koppeling op maat

Ben je op zoek naar een AFAS koppeling en wil je deze naar wens laten maken? Wij gaan graag met jou om  tafel. Improvit is een geregistreerd AFAS partner. Heb jij een koppeling nodig voor een platform dat er niet tussen staat? Laat het ons gerust weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van two way synchronisatie leads, klanten, activiteiten, verkoopkansen en andere belangrijke zaken uit te wisselen vanuit je CRM of marketing en sales automation software. Het dubbel of handmatig invoeren van gegevens is dan niet meer nodig.

Ook is je webshop eenvoudig te koppelen met AFAS Profit. Artikelen, Voorraad en Prijzen worden vanuit AFAS gesynchroniseerd met jouw e-commerce omgeving. Bestellingen en klanten worden automatisch in AFAS Profit aangemaakt.

Door de integratie met een CMS zoals WordPress is het bijvoorbeeld mogelijk om ingevulde formulieren direct en volledig automatisch vanaf jouw website naar AFAS Profit te sturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactformulieren en sollicitanten.

De voordelen van een AFAS Profit koppeling

Het koppelen van AFAS aan je andere software heeft twee grote voordelen.

  • Bespaar tijd:  doordat je nooit meer data dubbel hoeft in te voeren nu dit automatisch wordt gesynchroniseerd, bespaar je veel tijd en voorkom je saai en onnodig werk.
  • Voorkom fouten: Het handmatig overtypen van gegevens is verleden tijd. Op deze manier worden je processen dus geautomatiseerd en onnodige fouten voorkomen.
  • Altijd actuele gegevens: doordat data realtime wordt gesynchroniseerd heb je altijd in alle software actuele gegevens.
  • Maakt opschalen makkelijker: Doordat je processen door de koppeling automatiseerd en optimaliseerd is het opschalen van de business ook eenvoudiger.

 

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Vraag hier eenvoudig een vrijblijvende kennismaking aan.