AFAS koppelingen van A(mazon) tot Z(oho)

Al onze AFAS koppelingen worden ingericht op het easylink platform. Hierdoor zijn koppelingen eenvoudig te configureren en te beheren. Daarnaast bieden we standaard een dashboard met de actuele status van de koppelingen. Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden!

AFAS Profit koppelingen

Bent opzoek naar een AFAS Profit koppeling en wilt u deze naar wens laten maken? Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken hoe wij een AFAS Profit koppeling geheel naar uw wens kunnen inrichten. Improvit is een officiële AFAS partner. Wij bieden AFAS Profit koppelingen voor diverse platformen aan. Heeft u een koppeling nodig voor een platform dat er niet tussen staat? Laat het ons gerust weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.

AFAS Profit koppelingen werken met connectoren. Het is mogelijk om deze connectoren zelf aan te maken in AFAS Profit, maar dit kan vrij technisch zijn. Wij ontzorgen u graag op dit gebied. Zo kunnen wij de koppelingen volledig naar wens voor u bouwen. Op deze manier bent u verzekerd van een een goedwerkende AFAS Profit koppeling.

Door het gebruik van de Get- en Update connectoren van AFAS Profit is het mogelijk koppelingen op een veelvoudige en gemakkelijke manier op te zetten. Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden met de AFAS Profit koppelingen. 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van two way synchronisatie leads, klanten, activiteiten, verkoopkansen en andere belangrijke zaken uit te wisselen vanuit je CRM of marketing en sales automation software. Het dubbel of handmatig invoeren van gegevens is ook niet meer nodig.

Ook is je webshop eenvoudig te koppelen met AFAS Profit. Artikelen, Voorraad en Prijzen worden vanuit AFAS Profit gesynchroniseerd met jouw e-commerce omgeving. Bestellingen en klanten worden automatisch in AFAS Profit aangemaakt.

Door de integratie met een CMS zoals WordPress is het bijvoorbeeld mogelijk om ingevulde formulieren direct en volledig automatisch vanaf uw website naar AFAS Profit te sturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactformulieren en sollicitanten.

Voor vrijwel elke situatie is een AFAS Profit koppeling mogelijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze koppelingen pagina’s of neem contact op. Wij helpen u graag verder.

Prijsindicatie aanvragen

Maak kennis met easylink

improvit heeft een eigen integratieplatform, easylink, ontwikkelt dat het koppelen met AFAS nog eenvoudiger maakt. Zonder te programmeren kan een koppeling eenvoudig in elkaar geklikt worden. Dit verkort de doorlooptijd voor de realisatie van een koppeling, en daarmee ook de kosten, met zeker 50%. 

Naast de onderstaande mogelijkheden is de koppeling volledig uitbreidbaar naar uw wensen.

  • Eenvoudig te configureren
  • Overzichtelijk dashboard
  • Korte implementatietijd
  • Betaalbaar

Een standaard koppeling wordt geleverd tegen een laag, eenmalig instapbedrag en een laag maandelijks bedrag. Het abonnement is dagelijks opzegbaar, dus geen langlopende contracten.

Bovenstaande koppelingen met AFAS Profit worden inmiddels standaard aangeboden. Dit aanbod wordt continu uitgebreid. Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden!

Prijsindicatie aanvragen

Klant worden bij improvit?
Dit beloven we je.

Om 100% tevredenheid te garanderen, beloven we al onze klanten een aantal zaken. Hier mag je ons dan ook altijd aan houden. Beloofd is beloofd.

  • Professionele advisering
  • Oplossing op maat
  • Binnen de tijd, binnen budget
  • Uitstekende support
  • Laagste-prijs-garantie
  • Licenties dagelijks opzegbaar