AFAS Mailchimp koppeling

Meer informatie
Je bent hier Home ยป Mailchimp

Wat doet de AFAS - Mailchimp koppeling voor jou?

Met een koppeling tussen AFAS Profit en Mailchimp zorg je ervoor dat beide systemen direct met elkaar kunnen communiceren. Dubbele invoer van gegevens, met de bijkomende kans op fouten, is hiermee verleden tijd.

Standaard functionaliteiten

Onze koppeling tussen AFAS en Mailchimp zorgt er voor dat de relaties vanuit AFAS automatisch worden gesynchroniseerd met Mailchimp. Zo weet je zeker dat je mailing altijd worden verstuurd naar een up-to-date contactenlijst. Ook is het mogelijk om kenmerken vanuit de AFAS relaties mee te geven als tag in Mailchimp aan een contactpersoon. Op die manier zorg je er dus ook direct voor dat je relaties de juiste mails krijgen.

Ook worden afmeldingen in Mailchimp gesynchroniseerd met AFAS, zodat dit in de relaties wordt geupdate.

Standaard pakket waar mogelijk, maatwerk waar nodig!

Naast de bovenstaande standaard koppeling maken wij ook maatwerk koppelingen als na inventarisatie blijkt dat dit nodig is. Door de jaren heen hebben we inmiddels talloze maatwerk koppelingen succesvol opgeleverd. Zo kunnen we vanuit AFAS bijvoorbeeld specifieke informatie meesturen als basis voor een segmentatie in Mailchimp. Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie aanvragen

3 redenen om te kiezen voor improvit.

 

1. AFAS Only: we koppelen uitsluitend met AFAS en zijn AFAS partner

2. Geen gedoe: Wij zorgen voor een feilloze koppeling

3. Top support: Altijd bereikbaar via telefoon en mail

Onderscheidend platform voor AFAS koppelingen

Voor het inrichten van de AFAS Mailchimp koppeling maken we gebruik van het improvit koppelplatform. De voordelen van ons platform zijn:

  • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
  • Proactieve monitoring door improvit
  • Onderhoud en doorontwikkeling inbegrepen
  • Eenvoudig uit te breiden met andere AFAS koppelingen

Bewezen stappenplan voor een succesvolle samenwerking

Door de inzet van ons eigen platform kunnen we snel en eenvoudig tot de juiste koppeling komen en met het hanteren van onze beproefde stappenplan zorgen we voor een snelle en foutloze realisatie van de koppeling met mailchimp.

 

 

Ja, stuur mij een vrijblijvende prijsindicatie!

Vraag hier eenvoudig een vrijblijvend prijsvoorstel aan. We laten je zo snel mogelijk weten welke kosten je kunt verwachten.