AFAS - Magento 2
koppeling

Informatie aanvragen
Je bent hier Home » Koppelingen » Magento 2

Informatie over de
AFAS - Magento 2 koppeling.

Met een koppeling tussen AFAS Profit en Magento 2 koppeling zorg je ervoor dat beide systemen eenvoudig met elkaar worden verbonden. Dubbele invoer van gegevens, met de bijkomende kans op fouten, wordt hiermee verleden tijd.

AFAS – Magento 2 koppeling

Via de koppeling worden producten automatisch aangemaakt in Magento. Dit kunnen zowel simpele als configureerbare producten zijn. Start jouw proces in Magento? Geen probleem, dan zorgen we ervoor dat de artikelen automatisch in AFAS worden aangemaakt.

Nadat de artikelen ‘verbonden’ zijn worden de prijzen en voorraden ook automatisch bijgewerkt. De voorraad synchroniseren we bijvoorbeeld iedere minuut. Nieuwe bestellingen worden aangemaakt in AFAS Profit, meestal als Verkooporder. Maar de koppeling kan ook direct een (balie-direct) factuur aanmaken of bijvoorbeeld alleen een verkoopboeking (mutatie).

De koppeling controleert of een klant al aanwezig is in AFAS. Zo niet, dan wordt er eerst een nieuwe klant (Verkooprelatie – Debiteur) aangemaakt. Bij zakelijke bestellingen nemen we ook de contactpersonen mee.

De ervaring leert ons dat iedere organisatie eigen wensen heeft voor een koppeling. Wij richten een koppeling volledig in op het proces van uw organisatie. Natuurlijk profiteren we wel van bepaalde standaarden en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dit maakt dat we een volledig naar wens ingerichte koppeling nog steeds betaalbaar kunnen aanbieden.

Meest voorkomende koppeling

Door de jaren heen hebben wij al veel Magento webshops gekoppeld met AFAS Profit. Benieuwd hoe onze meest voorkomende AFAS – Magento koppeling eruitziet? Hieronder vind je een overzicht.

van AFAS Profit naar Magento 2

  • Producten (simpel & configureerbaar)
  • Prijzen
  • Voorraad

 

van Magento 2 naar AFAS Profit

  • Orders
  • Klanten

 

Naast deze meest voorkomende koppeling richten wij de AFAS – Magento koppeling op verschillende manieren in voor onze klanten. Is er behoefte om alleen bepaalde onderdelen koppelen? Bijvoorbeeld alleen de koppeling van klanten en bestellingen vanuit Magento naar AFAS? Ook dat is geen probleem! Een gedetailleerdere koppeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijsindicatie aanvragen

Bewezen stappenplan voor het inrichten van AFAS koppelingen

Wij werken volgens een, in de praktijk bewezen, stappenplan om te komen tot een goedwerkende koppeling.

Onderscheidend platform voor AFAS koppelingen

Voor het inrichten van de koppelingen maken we gebruik van het improvit koppelplatform. De voordelen van dit platform zijn:

  • Geen technische kennis noodzakelijk
  • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
  • Proactieve monitoring door improvit
  • Onderhoud en doorontwikkeling inbegrepen
  • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen

“de proactieve houding van improvit heeft er zeker aan bijgedragen dat ons project een succes is geworden”

Milan de Graaf - Redlink
Milan de Graaf - Redlink

Ja, stuur mij een vrijblijvende prijsindicatie!

Vraag hier eenvoudig een vrijblijvend prijsvoorstel aan. We laten je zo snel mogelijk weten welke kosten je kunt verwachten.