AFAS - Magento koppeling

Informatie aanvragen
Je bent hier Home ┬╗ Magento

Informatie over de AFAS - Magento koppeling.

Met een koppeling tussen AFAS Profit en Magento zorg je ervoor dat beide systemen eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Dubbele invoer van gegevens, met de bijkomende kans op fouten, wordt hiermee verleden tijd.

De werking van de AFAS – Magento 2 koppeling

Via de koppeling worden producten vanuit AFAS automatisch aangemaakt in Magento. Dit kunnen zowel simpele als configureerbare producten zijn. Start jouw proces in Magento? Geen probleem, dan zorgen we ervoor dat de artikelen automatisch in AFAS worden aangemaakt.

Nadat de artikelen ‘verbonden’ zijn worden de prijzen en voorraden ook automatisch bijgewerkt. De voorraad synchroniseren we bijvoorbeeld iedere minuut. Nieuwe bestellingen worden aangemaakt in AFAS Profit, meestal als Verkooporder. Maar de koppeling kan ook direct een (balie-direct) factuur aanmaken of bijvoorbeeld alleen een verkoopboeking (mutatie).

De koppeling controleert of een klant al aanwezig is in AFAS. Zo niet, dan wordt er eerst een nieuwe klant (Verkooprelatie – Debiteur) aangemaakt. Bij zakelijke bestellingen nemen we ook de contactpersonen mee.

De ervaring leert ons dat iedere organisatie eigen wensen heeft voor een koppeling. Wij richten een koppeling volledig in op het proces van uw organisatie. Natuurlijk profiteren we wel van bepaalde standaarden en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dit maakt dat we een volledig naar wens ingerichte koppeling nog steeds betaalbaar kunnen aanbieden.

Functionaliteiten van de koppeling

Hieronder vind je een overzicht van de standaard functionaliteiten die vaak worden gebruikt. Daarnaast kijken we altijd samen met de klant welke maatwerkoplossingen er nodig zijn om de koppeling optimaal te laten functioneren.

Magento AFAS koppeling - werking

 van AFAS Profit naar Magento

 • Producten (simpel & configureerbaar)
 • Prijzen
 • Voorraad

 

van Magento 2 naar AFAS Profit

 • Orders
 • Klanten

 

Maatwerk mogelijk

Naast deze meest voorkomende koppeling richten wij de AFAS – Magento koppeling op verschillende manieren in voor onze klanten. Is er behoefte om alleen bepaalde onderdelen koppelen? Bijvoorbeeld alleen de koppeling van klanten en bestellingen vanuit Magento naar AFAS? Ook dat is geen probleem! Een gedetailleerdere koppeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijsindicatie aanvragen

Waarom kiezen voor improvit

 • AFAS expert: we koppelen uitsluitend met AFAS
 • Officieel AFAS Partner: directe samenwerking
 • Jouw proces als vertrekpunt voor de koppeling
 • Eigen koppelplatform
 • Monitoring en onderhoud inbegrepen
 • Uitstekende support via telefoon en mail

Onderscheidend platform voor AFAS koppelingen

Voor het inrichten van de AFAS Magento koppeling maken we gebruik van ons eigen improvit koppelplatform. De voordelen van dit platform zijn:

 • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
 • Proactieve monitoring door improvit
 • Onderhoud en doorontwikkeling inbegrepen
 • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen

 

Bewezen stappenplan voor een succesvolle samenwerking

Wij geloven niet in een universele AFAS Magento koppeling. Jij hebt als klant jouw eigen wensen. Door de inzet van ons eigen platform Easylink kunnen we snel en eenvoudig tot de juiste koppeling komen en met het hanteren van onze beproefde stappenplan zorgen we voor een snelle en foutloze realisatie van de koppeling. En natuurlijk zorgen we daarna voor het monitoren, onderhouden en doorontwikkelingen van de koppeling.

Je kunt altijd rekenen op onze support

Het goed functioneren van een koppeling is essentieel, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom worden alle koppelingen continue door ons gemonitord. Mochten we zien dat een koppeling problemen ondervind, worden deze direct proactief door ons verholpen. Op die manier hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Daarnaast hebben wij een eigen support afdeling die je altijd op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 kunt bereiken mochten jullie tegen problemen aanlopen.

Ja, stuur mij een vrijblijvende prijsindicatie!

Vraag hier eenvoudig een vrijblijvend prijsvoorstel aan. We laten je zo snel mogelijk weten welke kosten je kunt verwachten.