U bevindt zich hier: Diensten / Software-ontwikkeling
Software-ontwikkeling

Software-ontwikkeling

Standaard software oplossingen bieden veel functionaliteiten. Echter in de praktijk sluit dit niet altijd goed aan op de processen. Soms is het wenselijk om een maatwerkoplossing voor een specifiek deelproces aan te sluiten. Onze consultants kunnen u helpen met het in kaart brengen van de behoefte en de uiteindelijke realisatie. Met als resultaat: software dat volledig aansluit op uw wensen!
Maatwerk oplossingen

U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van maatwerkapplicaties. Dit kunnen nieuwe oplossingen zijn of aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande applicaties. Denk hierbij aan het ontwikkelen van volledige maatwerk software, (business) apps en webapplicaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in het koppelen van software oplossingen.

 

Business apps
Webportals
Koppelingen
Maatwerk pakket
Swipe links en rechts
In het bedrijfsleven stijgt het gebruik van apps enorm. Dit zijn apps met specifieke functionaliteiten die ondersteunend zijn aan het proces. Deze apps worden getoond op de smartphones en tablets die in gebruik zijn binnen uw onderneming. Eventueel op de eigen toestellen van uw medewerkers (bring your own device).

Door gebruik te maken van business-apps wordt het voor medewerkers nog eenvoudiger om handelingen te registeren en gegevens vast te leggen. Hierdoor verminderd de kans op fouten en stijgt de productiviteit en dalen de kosten.

'Mobile first'
Mogelijkheden

Business apps kunnen voor verschillende processen ingezet worden. Bijvoorbeeld voor het raadplegen en vastleggen van klantgegevens door medewerkers die veel onderweg zijn. Verder is het mogelijk om orders in te voeren via een app. Andere toepassingen zijn het scannen van verbruikte materialen en het invullen van een werkbon door een monteur of installateur.
Ook binnen de muren van een onderneming kan de inzet van een app heel effectief zijn. Denk aan het verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen, het scannen van processtappen en het registreren van uren.

Al onze toepassingen worden gekoppeld aan de bestaande CRM- en/of ERP-systemen. Hierdoor zijn gegevens realtime inzichtelijk en te muteren. Verder bieden apps standaard de mogelijkheid om offline te werken.

Wij ontwikkelen onze business apps voor zowel IOS, Android als Windows besturingssystemen.

Onze aanpak

Onze consultants brengen samen met u de gewenste oplossing in kaart en adviseren u over de functionele en technische mogelijkheden. Vervolgens starten we met de ontwikkeling van de app. Tijdens dit ontwikkelproces wordt u actief betrokken. We werken in korte sprints waarin telkens een specifiek thema centraal staat. Door deze manier van werken komen we op een effectieve wijze tot een eindproduct dat volledig aansluit op uw wensen.

Ook benieuwd welke voordelen business apps u kunnen bieden? Neem contact met ons op!
Swipe links en rechts
Met een webportal kunt u medewerkers, leveranciers of klanten toegang geven tot informatie uit uw systemen. Ook is het mogelijk om gegevens in te voeren of te wijzigen via een portal.

Dit kan op een veilige en gebruiksvriendelijke manier met afgeschermde functionaliteiten.

Mogelijkheden

Er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk binnen een webportal. Zo kunnen klanten inloggen om de actuele voorraadposities in te zien, prijslijsten te downloaden of orders in te geven. Dit alles realtime gekoppeld aan uw backoffice systemen.
Leveranciers kunnen via een webportal de bestellingen bevestigen en een vooraanmelding van de geplande levering verwerken.
Ook medewerkers kunnen aangesloten worden op een portal met toepassingen als het registreren van uren, het aanvragen van verlof en het inzien of wijzigen van klant-, order- en artikelgegevens.

Een portal kan, indien gewenst, volledig in uw website geïntegreerd worden.

Onze aanpak

Op basis van uw wensen werken onze consultants een kort functioneel ontwerp uit waarna we over gaan tot het bouwen van de portal en de koppelingen met de backoffice systemen. Tijdens dit ontwikkelproces wordt u actief betrokken. We werken in korte sprints waarin telkens een specifiek thema centraal staat. Door deze manier van werken komen we op een effectieve wijze tot een eindproduct dat volledig aansluit op uw wensen.

Wilt u ook externe partijen of buitendienst medewerkers toegang geven tot uw gegevens? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Swipe links en rechts
Steeds meer ondernemingen kiezen er voor om meerdere software oplossingen in te zetten ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Zo ontstaat er een applicatielandschap die goed aansluit bij de processen. Deze strategie wordt best of breed genoemd.

Door de verschillende oplossingen te koppelen wordt voorkomen dat data meerdere keren ingevoerd of gewijzigd wordt. Dit verminderd de kans op fouten en verlaagd het aantal handelingen van uw medewerkers.

'1 + 1 = 3'
Mogelijkheden

Improvit is gespecialiseerd in het realiseren van koppelingen tussen software oplossingen. Hiervoor hebben we een eigen integratieplatform ontwikkeld waarmee we vrijwel alle standaard software pakketten in de markt kunnen koppelen.

Binnen deze tool wordt de koppeling geconfigureerd. Denk hierbij aan de velden die over en weer gekoppeld moeten worden en de interval van de gegevens synchronisatie. Ook omvat de tool een actieve monitoring en signalering. Eventuele afwijkingen worden direct via een notificatie per e-mail of sms verstuurd.

Onze aanpak

Onze consultants stellen samen met u een plan voor de koppeling op. Vervolgens wordt de koppeling gebouwd en getest. In dit traject wordt u actief betrokken.

Wij bieden verschillende mogelijkheden wat betreft de kosten voor de koppeling. Zo is het voor een aantal standaard koppeling mogelijk om deze af te nemen tegen een vast maandbedrag. Ook is het mogelijk om het beheer en monitoring door ons te laten uitvoeren.

Wilt u ook dat uw systemen optimaal samenwerken? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Swipe links en rechts
In sommige situaties ondersteunt standaard software onvoldoende de processen. Hiervoor kan maatwerk software een oplossing bieden.

Het voordeel is dat deze oplossing volledig naar uw wens ingericht kan worden. Volledig toegesneden op uw activiteiten. zonder alle overbodige functionaliteiten die de standaard oplossingen vaak bieden.

Mogelijkheden

Van maatwerk software voor specifieke deelprocessen tot software met CRM- en ERP functionaliteiten. Dit behoort allemaal tot mogelijkheden.
Wij ontwikkelen onze software volledig cloud based, op deze manier hebben u medewerkers overal toegang.

Uiteraard kan de maatwerk software gekoppeld worden met de reeds aanwezige bedrijfsapplicaties.

Onze aanpak

Na de behoefte grondig in kaart te hebben gebracht start ons ontwikkeltraject. Tijdens dit ontwikkelproces wordt u actief betrokken. We werken in korte sprints waarin telkens een specifiek thema centraal staat. Door deze manier van werken komen we op een effectieve wijze tot een eindproduct dat volledig aansluit op uw wensen.

In een aantal situaties bieden wij de mogelijkheid om de software af te nemen voor een vast maandbedrag.

Bent u ook niet tevreden met uw standaard softwarepakket? Neem contact met ons op, wellicht dat maatwerk software u uitkomst biedt!
Uw improvit consultant: Rutger Lokhorst
Samen met de klant op zoek gaan naar het probleem, een oplossing aandragen, implementeren en vervolgens concluderen dat het proces beter loopt. Daar doe ik het voor.
Neem contact op met Rutger: 0341 - 23 21 21 of e-mail rutger@improvit.nl
AFAS Software
Exact
Microsoft Dynamics CRM
Teamleader
scrollTop