U bevindt zich hier: Diensten / Software oplossingen
Software oplossingen

Software oplossingen

Onze klanten geven regelmatig aan dat de functionaliteiten van hun CRM- en/of ERP-oplossing onvoldoende zijn. Door specifieke software oplossingen te koppelen aan de bestaande systemen ontstaat er een applicatielandschap die wel toereikend is.
Onze selectie

Het aanbod van software oplossingen in combinatie met CRM- en ERP-software groeit enorm. Voor ieder specifiek proces is tegenwoordig wel een deeloplossing beschikbaar in de vorm van een webapplicatie of een app. Om u te helpen hebben wij een selectie gemaakt van een aantal krachtige oplossingen die naadloos te koppelen zijn met vrijwel alle CRM- en ERP-systemen.

Visionplanner
vPlan
Bumbal
Swipe links en rechts
Visionplanner is een innovatieve en betaalbare oplossing voor het real-time presenteren van financiële cijfers. Inmiddels zijn al bijna 90.000 administraties aangesloten op Visionplanner.
Oplossing

De software van Visionplanner bestaat uit, grotendeels standaard, financiële dashboards. Denk hierbij aan een winst- en verliesrekening, een balans, een liquiditeitsprognose en een cashflowoverzicht. Ook worden standaard debiteuren- en crediteuren dashboards meegeleverd. Daarnaast is het mogelijk om klantspecifieke dashboards te ontwikkelen gebaseerd op de beschikbare financiële cijfers. Voorbeelden hiervan zijn een gedetailleerd brutomarge overzicht, een overzicht van de kosten per kostenplaats en dashboard op de personeelskosten.
Verder biedt Visionplanner de mogelijkheid om alerts in te richten op de voor u meest kritische stuurcijfers. Hierdoor bent altijd in control.

Implementatie

Visionplanner is te koppelen aan alle gangbare ERP-software. De consultant van improvit koppelt uw administratie aan Visionplanner en richt de standaard dashboards in. Dit alles binnen 1 dag! Uiteraard kan onze consultant ook specifieke dashboards inrichten, volledig naar uw wens.
Verder richten we gezamenlijk met u de gebruikers in. U bepaalt welke medewerkers nog meer toegang krijgen tot één of meerdere dashboards.

Vanaf € 9,95 per maand beschikt u al over de dashboards van Visionplanner! Ook nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.
Swipe links en rechts
Vplan is een krachtige planoplossing, ontworpen om bedrijven productiever te maken. Meer inzicht en grip op de planning zorgt voor betere keuzes en tijdsbesparing. Dit alles wordt zeer eenvoudig en visueel sterk weergeven. Dat is de kracht van Vplan.

You love it when a plan comes together.
Oplossing

Vplan biedt de mogelijkheid om een planbord per proces aan te maken. Aan een planbord kunnen onbeperkt faseringen toegevoegd, oftewel de processtappen. Werkzaamheden en resources (mensen, machines, ruimtes) worden gekoppeld aan deze faseringen. Per dag wordt op resource niveau de beschikbare capaciteit aangegeven.
Vanuit een gekoppeld ERP-pakket worden de verkooporders, productie-orders of inkooporders met de daaraan gekoppelde activiteiten ingelezen. Vervolgens presenteert Vplan al deze informatie op een overzichtelijk planbord. Hierdoor wordt de planning in één oogopslag duidelijk. Met drag & drop functionaliteit kan er eenvoudig geschoven worden in de planning. Ook worden knelpunten actief gesignaleerd. Bijvoorbeeld wanneer de voorraad niet toereikend is of de toegezegde leverdatum aan de klant dreigt in gevaar te komen. Hierdoor kan de planner, het afdelingshoofd of de werkvoorbereider zich focussen op de uitzonderingen en deze oplossen. Kortom, met Vplan wordt plannen opeens heel eenvoudig!

Implementatie

Onze consultants gaan actief met u aan de slag om grip te krijgen op uw proces. Samen met u worden de processen in kaart gebracht en vertaald naar Vplan.

Vplan kan rechtstreeks gekoppeld worden met de meeste ERP-oplossingen. De consultants van improvit verzorgen de koppeling en inrichting van Vplan. Daarnaast kunnen onze consultants u adviseren over mogelijke procesverbeteringen.

Wilt u ook rust in uw bedrijf? Informeer naar de mogelijkheden van Vplan. Neem contact met ons op.
Swipe links en rechts
Bumbal is eenvoudige, professionele en betaalbare software voor het maken van bezorg- en service afspraken, plannen en track & trace. Bumbal is geschikt voor bedrijven met eigen voertuigen en/of uitbesteed transport.

Met Bumbal plan je snel, makkelijk en slim.
Oplossing

Met Bumbal maak je eenvoudig afspraken met je klanten. Wanneer een order of storing ingepland kan worden ontvangt de klant automatisch een e-mail. Via een online portal kan de klant eenvoudig zelf een afspraak maken, gebaseerd op de beschikbare aflevercapaciteit. Natuurlijk kun je ook afspraken telefonisch inplannen en verwerken.
Vervolgens plan je met Bumbal je mensen en voertuigen zo optimaal mogelijk in. Dit gebeurd geheel automatisch maar de planner kan uiteraard bijsturen.
Op een geïntegreerde landkaart worden per dag de verschillende routes inclusief stops weergegeven. Met track & trace wordt de actuele positie van het voertuig weergegeven en kan de klant automatisch per sms geïnformeerd worden over de verwachte aankomsttijd. Ook wordt gesignaleerd wanneer een route uitloopt en de chauffeur te laat bij de klant dreigt aan te komen. Op deze manier kun je jouw klant actief informeren.
Met behulp van de bezorgapp geeft de chauffeur aan of de aflevering is gelukt. Ook kunnen er foto's worden toegevoegd en kan de klant tekenen voor ontvangst of het uitgevoerde werk.
Met Bumbal haal je een totaaloplossing in huis. Van afspraak maken tot aflevering.

Implementatie

Onze consultants verzorgen de koppeling met Bumbal. Bumbal kan rechtstreeks gekoppeld worden aan de meeste ERP-oplossingen.

Verder ondersteunen de consultants u bij het inrichten en het in gebruik nemen van de software.

Wilt u ook tevreden klanten en een minder gestreste planner? Neem dan contact met ons op.
Uw improvit consultant: Rutger Lokhorst
Samen met de klant op zoek gaan naar het probleem, een oplossing aandragen, implementeren en vervolgens concluderen dat het proces beter loopt. Daar doe ik het voor.
Neem contact op met Rutger: 0341 - 23 21 21 of e-mail rutger@improvit.nl
AFAS Software
Exact
Microsoft Dynamics CRM
Teamleader
scrollTop