Betrouwbare AFAS koppelingen

improvit is de specialist op het gebied van AFAS koppelingen en is officieel AFAS koppelpartner. Bekijk hieronder of er al een standaard koppeling is voor jouw pakket. Staat de door jouw gezochte AFAS koppeling er niet tussen? Dan is het mogelijk om een maatwerk koppeling te bouwen. Neem hiervoor ook contact met ons op.

Zo koppelen wij met AFAS

Alle koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform. Na de oplevering krijg je toegang tot dit platform.
Achter de schermen monitoren we jouw koppeling realtime en informeren wij jou waar nodig.

Een standaard koppeling wordt geleverd tegen een eenmalig instapbedrag en een maandelijks bedrag. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus bij ons geen langlopende contracten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Telefoon:

0341 23 21 21

Neem contact op

Prijsindicatie aanvragen
AFAS Partner Logo
Geautoriseerd AFAS partner
Eigen koppelplatform
200 koppelingen gemaakt
Support logo
Professionele support

Overzicht koppelingen

Bekijk hieronder het overzicht van de meest voorkomende koppelingen. Klik door op jouw koppeling voor meer informatie.

Maak kennis met ons koppelingsplatform

Alle koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform. Na de oplevering krijg je toegang tot dit platform. Hier kun je bijvoorbeeld de status volgen en inzicht krijgen in eventuele foutmeldingen. Achter de schermen monitoren we jouw koppeling realtime en informeren we je waar nodig.

De voordelen van ons platform

  • Geen technische kennis noodzakelijk
  • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
  • Proactieve monitoring door improvit
  • Onderhoud en doorontwikkeling
  • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen

Een koppeling op maat

Wil je een koppeling compleet naar wens laten maken? Dat kan! Hiervoor gaan we graag met jou om tafel.  Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van two way synchronisatie leads, klanten, activiteiten, verkoopkansen en andere belangrijke zaken uit te wisselen vanuit je CRM of marketing en sales automation software. Het dubbel of handmatig invoeren van gegevens is dan niet meer nodig.

Ook is je webshop eenvoudig te koppelen met AFAS Profit. Artikelen, Voorraad en Prijzen worden vanuit AFAS gesynchroniseerd met jouw e-commerce omgeving. Bestellingen en klanten worden automatisch in AFAS Profit aangemaakt.

Door de integratie met een CMS zoals WordPress is het bijvoorbeeld mogelijk om ingevulde formulieren direct en volledig automatisch vanaf jouw website naar AFAS Profit te sturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactformulieren en sollicitanten.

De voordelen van een AFAS Profit koppeling

Het koppelen van AFAS aan je andere software heeft twee grote voordelen.

  • Bespaar tijd:  doordat je nooit meer data dubbel hoeft in te voeren nu dit automatisch wordt gesynchroniseerd, bespaar je veel tijd en voorkom je saai en onnodig werk.

 

  • Voorkom fouten: Het handmatig overtypen van gegevens is verleden tijd. Op deze manier worden je processen dus geautomatiseerd en onnodige fouten voorkomen.

 

  • Altijd actuele gegevens: doordat data realtime wordt gesynchroniseerd heb je altijd in alle software actuele gegevens.

 

  • Maakt opschalen makkelijker: Doordat je processen door de koppeling automatiseerd en optimaliseerd is het opschalen van de business ook eenvoudiger.

 

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Vraag hier eenvoudig een vrijblijvende kennismaking aan.