AFAS - HubSpot
koppeling

Meer informatie
Je bent hier Home ┬╗ HubSpot

Informatie over de
AFAS - HubSpot koppeling

Met een koppeling tussen AFAS Profit en HubSpot koppeling zorg je ervoor dat beide systemen eenvoudig met elkaar worden verbonden. Dubbele invoer van gegevens, met de bijkomende kans op fouten, wordt hiermee verleden tijd.

AFAS – HubSpot koppeling

De meeste organisaties kiezen voor deze koppeling vanwege de lead-klant gegevens die automatisch worden uitgewisseld tussen beide systemen. Bijvoorbeeld bij het bereiken van de dealstage ‘closed won’ wordt de klant (verkooprelatie – debiteur) in AFAS aangemaakt. Vervolgens worden toekomstige wijzigingen op de klantkaart ook verwerkt. Dit kan zowel vanuit HubSpot richting AFAS als andersom.┬áSteeds vaker koppelen we ook de deal en bijbehorende line-items met AFAS. Denk aan het aanmaken van een (project) factuur, een verkooporder of een abonnement.

De ervaring leert ons dat iedere organisatie eigen wensen heeft voor een koppeling. Wij richten een koppeling volledig in op het proces van uw organisatie. Natuurlijk profiteren we wel van bepaalde standaarden en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dit maakt dat we een volledig naar wens ingerichte koppeling nog steeds betaalbaar kunnen aanbieden.

Naast AFAS partner is Improvit ook HubSpot (solution) partner. Dit maakt improvit tot de specialist voor het inrichten van een koppeling tussen AFAS en HubSpot.

 

Meest voorkomende koppeling

Door de jaren heen hebben wij HubSpot al vaak gekoppeld met AFAS Profit. Benieuwd hoe onze meest voorkomende AFAS – HubSpot koppeling eruitziet? Hieronder vind je een overzicht.

van HubSpot naar AFAS Profit

  • Companies
  • Contacts
  • Deals

 

van AFAS Profit naar HubSpot

  • Producten

 

Naast deze meest voorkomende koppeling richten wij de AFAS – HubSpot koppeling op verschillende manieren in voor onze klanten. Is er behoefte om alleen bepaalde onderdelen koppelen? Bijvoorbeeld het synchroniseren van klanten vanuit AFAS naar HubSpot? Ook dat is geen probleem! Een gedetailleerdere koppeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijsindicatie aanvragen

Bewezen stappenplan voor het inrichten van AFAS koppelingen

Wij werken volgens een, in de praktijk bewezen, stappenplan om te komen tot een goedwerkende koppeling.

Onderscheidend platform voor AFAS koppelingen

Voor het inrichten van de koppelingen maken we gebruik van het improvit koppelplatform. De voordelen van dit platform zijn:

  • Geen technische kennis noodzakelijk
  • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
  • Proactieve monitoring door improvit
  • Onderhoud en doorontwikkeling inbegrepen
  • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen

“de proactieve houding van improvit heeft er zeker aan bijgedragen dat ons project een succes is geworden”

Milan de Graaf - Redlink
Milan de Graaf - Redlink

Ja, stuur mij een vrijblijvende prijsindicatie!

Vraag hier eenvoudig een vrijblijvend prijsvoorstel aan. We laten je zo snel mogelijk weten welke kosten je kunt verwachten.